ESEMÉNYNAPTÁR

August 2018
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

szgyf_banner.jpg
szgyf_somogy_banner.jpg

Megjegyzés
  • Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

 

A hagyománnyá vált Családi Nap idén tizenkettedik alkalommal került megrendezésre a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon Kőkút- Gyöngyöspusztai telephelyén. A rendezvényt nagy várakozás előzte meg az ellátottak részéről, verssel, tánccal, vidám jelenettel készültek a vendégek fogadására. A 64 fő vendéget Nemes Zita igazgató köszöntötte. Nábrádi Csilla a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltségének megbízott igazgatóhelyettese köszöntőjében kiemelte a családias, szereteten alapuló idősgondozás megvalósulását az intézményben.

 

Nemes Zita igazgató a jelenlévő hozzátartozókat tájékoztatta a telephelyen megvalósuló intézményi férőhely kiváltási programról. Hangsúlyozta a férőhelykiváltással az érintettek egy jobb, korszerűbb ellátási formába kerülnek, ezzel egyidejűleg az intézménynek lehetősége nyílik a telephelyen az idősellátás optimalizálására. Ellátottak műsorát követően a vendégeket egy közös ebéddel várták, az udvaron élő zene mellett beszélgethetett egymással lakó, hozzátartozó és gondozó egyaránt. A hozzátartozóknak a nap folyamán lehetősége nyílott arra, hogy szeretteik gondozásának folyamatát az érintett szakdolgozókkal megbeszélhették. A rendezvényen részt vett Földes Mária polgármester és Domonkosné Rippel Éva a Fogyatékos Személyek  Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft szakmai koordinátora.

 

 {gallery}2017/kokutcsaladinap_2017{/gallery}