ESEMÉNYNAPTÁR

August 2018
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

szgyf_banner.jpg
szgyf_somogy_banner.jpg

Megjegyzés
  • Simple Image Gallery Notice: Joomla!'s /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

 

Idén 15. alkalommal látta vendégül a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon Magas Cédrus szociális otthoni telephelye a futballozni és főzni szerető lakókat és dolgozókat. A hagyományosan megrendezésre kerülő sportvetélkedőn és főzőversenyen idén 7 csapat képviseltette magát. Az intézmény székhelye és segesdi telephelye, a szabási, kéthelyi, drávatamási, kálmáncsai, a házigazda gyöngyöspusztai, valamint az SzGyF Somogy Megyei Kirendeltsége képviselőinek csapatai mérték össze sport- és főző tudományukat. Nemes Zita intézményvezető asszony köszöntője, megnyitója után megkezdődtek a versenyek. A kupáért körmérkőzések folytak a sportpályán, a szakácsok eközben Bojtár levest főztek, gasztronómiai kvíz játékban vettek részt.

 

 

  A sportverseny után a zsűri tagjai kóstolták, és rangsorolták a finom étkeket.  A megfáradt sportolóknak, a szakácsok által készített ételek szolgáltatták az ebédet. Az eredményhirdetést már minden résztvevő nagyon várta. A korábbi évekhez hasonlóan az idén is a szabási futballisták vihették el egy újabb évre a vándorkupát. A dobogó 2. fokára a kéthelyi focicsapat állhatott, 3. helyezést a Drávatamásiból érkezett lakók érték el. Az idei év gólkirálya Kovács Lajos Kornél lett, aki a szabási csapatot erősítette. A győzteseknek Tóth László Norbert, az SzGyF Somogy Megyei Kirendeltségének igazgatója, és Nábrádi Csilla, igazgatóhelyettes adta át az érmeket, okleveleket. A sportvetélkedő után, a főzőverseny eredménye is kihirdetésre került, melyben a kirendeltség csapata érte el az első helyezést. A versenyek mellett jutott idő beszélgetésre, korábbi baráti, ismerősi, munkatársi kapcsolatok ápolására is. A versenyzők élményekkel gazdagon, a jövőbeli találkozás reményében búcsúztak egymástól.

 

 {gallery}2017/gyongyoskupa_2017{/gallery}