ESEMÉNYNAPTÁR

September 2020
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

szgyf_banner.jpg
szgyf_somogy_banner.jpg

Értesítés
  • Simple Image Gallery Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

A Segesdi Önkormányzat és a művelődési ház közös szervezésben terepfutásra invitálta Segesd község lakosságát nagyszombat délelőttjére. A szervező munkába, és a versenybe is bekapcsolódott a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon.  A rendezvénysátor az otthon parkjában lett felállítva, innen indult a verseny, és a befutó is itt kapott helyet. Több távon és kategóriában történt a nevezés, ami lehetővé tette, hogy profik és amatőrök, kicsik és nagyok, egyénileg, csapatban és családi kategóriában is nevezhettek.

 

 

A versenyzőket Péntek László polgármester, és Bogdán Zoltán, a művelődési ház vezetője köszöntötte, majd elindult a versengés. A résztvevők izgatottan várták az indulást, amit alapos bemelegítés előzött meg. A Szociális Otthon segesdi telephelyének lakói 4 fővel csapat kategóriában neveztek be a megmérettetésbe, amit segítőikkel együtt lakótársaik lelkes szurkolótáborának támogatásával teljesítettek A 3800 méteres távon a szervezők a frissítő pontokon vizet és banánt osztottak a fáradt versenyzőknek. Minden induló kapott ”induló érmet” a versenyen való részvétel emlékére, valamint a helyezetteket külön is díjazták. A telephely csapata 3. helyezést ért el a versenyben, melynek emlékére külön érmet, kulacsot, és oklevelet vehettek át a lakók. A befutót követően a szervezők finom ebéddel vendégelték meg a résztvevőket.

 

{gallery}2019/nyuszifutas_2019{/gallery}