ESEMÉNYNAPTÁR

September 2020
S M T W T F S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

szgyf_banner.jpg
szgyf_somogy_banner.jpg

Értesítés
  • Simple Image Gallery Notice: Joomla's /cache folder is not writable. Please correct this folder's permissions, clear your site's cache and retry.

 

Ismét egy élményekben gazdag napot töltöttek el a Somogy  Megyei Gondviselés Szociális Otthon segesdi telephelyének lakói a Balatonon. Az itt élő emberek egyik kedvelt kikapcsolódást nyújtó programja az utazás mellett a fürdőzés, és a már hagyománynak számító Richter Cirkusz előadásának megtekintése. A lakók kérésének eleget téve, július 24-én, 16 fős csoport ellátogatott Lellére. A kora délutáni érkezést követően a nyári melegben jól esett a hűsítő fürdőzés a Balatonban. A lubickolástól kifáradt, megéhezett résztvevők lángossal enyhítették éhségüket.

Gyorsan elrepült a néhány strandolással töltött óra. A csoport ellátogatott az egyik szupermarketbe, és ki- ki ízlése szerint vásárolgatott frissítőt, rágcsálni valót az esti programra, amit már izgatottan vártak. A műsor ebben az évben is csupa újdonságot tartalmazott, kivétel nélkül minden előadó produkciója elvarázsolta a közönség soraiban ülő szórakozni vágyó embereket. Legnépszerűbbek az élő állatokkal - elefántok, tevék, zebrák, különleges lovak,- és póni lovak - bemutatott produkciók voltak. A közönség lélegzet visszafojtva figyelte az artisták levegő akrobata mutatványát és egy űrbéli sétának, illetve extrém motoros produkciónak is szemtanúi lehettek. Az éjszakába nyúló műsor után fáradtság jele sem volt érezhető, a hazafelé vezető úton, ki - ki a számára legmeghatározóbb élményét elevenítette fel.

 

A segesdi telephely nevében ez úton kívánok köszönetet mondani intézményünk vezetésének, az ellátottaink gondnokainak, hozzátartozóinak, hogy munkánkat támogatták, a szervezés - és a megvalósítás folyamatában a segítségünkre voltak, valamint ez úton kívánom megköszönni munkatársaim áldozatos munkáját, amivel hozzájárultak a program megvalósulásához.

 

                                                                                               Czimbalekné Tigyi Andrea

 

                                                                                                        részlegvezető

 

Képgaléria: {gallery}2019/segesdiekabalatonnal_2019{/gallery}