ESEMÉNYNAPTÁR

July 2020
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

szgyf_banner.jpg
szgyf_somogy_banner.jpg

2019. 08. 14.-én délután 14:15-kor az SM Gondviselés Szociális Otthon Segesdi telephelyének 19 lakója és segítőik keltek útra, Balatonlellére, hogy megtekintsék a világhírű Magyar Nemzeti Nagycirkusz előadását egybekötve egy kellemesen eltöltött Balatonlellei sétával, vásárlással és városnézéssel. A kirándulást várakozás és izgalom előzte meg, hiszen júliusban 17 társuk már részt vett a cirkusz produkcióján, akik rengeteg élménnyel tértek haza a kirándulásról.

 

 

A csapat a megérkezést követően elindult megcsodálni a Balaton-part szépségét a magyarok tengerét. A hűvös és szeles idő miatt a fürdőzés elmaradt, helyette lábuk lógatásával nézhették meg a víz hőmérsékletét. A part nyújtotta látvány kárpótolt mindenkit a fürdőzés veszteségétől.

A cirkuszi előadást megelőzően kis csoportokban betértek vásárolni segítőikkel az egyik helyi szupermarketbe, ahol mindenki azt vásárolt a költőpénzéből, amit szeretett volna. Többnyire nápolyit, üdítőt, jégkrémet, táblacsokoládét vásároltak maguknak az ellátottak.

A vásárlást követően 19:30-kor elkezdődött az előadás első része. Artista művészekkel vette kezdetét az előadás, majd íjmester, elefánt produkció, lovas bemutató, végül artistaprodukció zárta az első felvonást. Ezután egy rövid szünet következett. A második felvonás kötéltánccal kezdődött majd lovas produkció, extrém motor show-al záródott.  Az előadást természetesen végig kísérte egy szórakoztató bohóc, illetve egy fantasztikus zenekar is.  Végül a fináléban búcsúzott a Magyar Nemzeti Cirkusz teljes társulata. A műsor végén lehetőség nyílt fényképezkedni a társulattal, Ifj. Richter József megtisztelt a csapatot egy közös képpel.

A tartalmas nap után, kissé megfáradva, de élményekben gazdagon tértek haza éjfél után a lakók és segítőik.

 

Képgaléria:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A tartalmas nap után, kissé megfáradva, de élményekben gazdagon tértek haza éjfél után a lakók és segítőik.