ESEMÉNYNAPTÁR

July 2020
S M T W T F S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

szgyf_banner.jpg
szgyf_somogy_banner.jpg

 

2019. november 15-én ötödik alkalommal került megrendezésre a Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon szervezésében a „Generációk Kulturális Fesztiválja” a segesdi Művelődési Házban. Az immár hagyománnyá vált rendezvényünkre az idei évben is színes műsorokkal, előadásokkal érkeztek a résztvevők.  A fesztivál mottója a „sokszínűség” volt, mely megmutatkozott a szereplők műsoraiban, előadásaikban.  A résztvevők versben, zenében, táncban mutatták be egymásnak tudásukat, adták át gondolataikat, érzelmeiket.

 

 

 

 

 

 

A rendezvényen szerepeltek a segesdi Tündérkert Óvoda növendékei, a IV. Béla Király Általános Iskola tanulói, intézményünk és telephelyeinek lakói, dolgozói. Vendégeink között köszönthettük még a Kéthelyi Értelmi Fogyatékosok Otthonának ellátottjait, valamint Rinyaújlakról érkezett hozzánk Kőfaragóné Peti Rózsa, aki régi dalokat énekelt, és Molnár Hajnalka előadásában verseket hallhattunk.

 

A rendezvénnyel párhuzamosan hagyománnyá vált, hogy az ellátottak szavazatai alapján az „Év Szakdolgozója ” díjak kerültek átadásra. Az elismerést Andri Sándorné a gyöngyöspusztai telephely gondozója, Zadravecz Beáta a segesdi telephely fejlesztő pedagógusa, Gelencsérné Kovács Ibolya a kálmáncsai telephely mentálhigiénés csoportvezetője, Horváth Viktor a szabási telephely ápolója, valamint a székhely intézményből Németh Józsefné gondozó és Hajdú Tiborné ápoló vehette át.

 

Rendezvényünket jelenlétével megtisztelte Nábrádi Csilla a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Somogy Megyei Kirendeltségének főosztályvezetője, a kirendeltség munkatársai, Péntek László Segesd község polgármestere, Domonkosné Rippel Éva a Nemzeti Fogyatékosságügyi- és Szociálpolitikai Központ Közhasznú Nonprofit KFT koordinátora és Benczéné Bogárdi Andrea ellátottjogi képviselő. Az egész délutánt átölelő rendezvényünket a vidámság, meghittség és a jó hangulat jellemezte.

 

Képgaléria: