ESEMÉNYNAPTÁR

February 2019
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28

szgyf_banner.jpg
szgyf_somogy_banner.jpg

 

A Somogy Megyei Gondviselés Szociális Otthon szakmai vezetői 2017. 05. 26.-án, gyalogtúrával egybekötött sportnapra invitálták a megye több intézményének munkatársait. A program megrendezésére a festői szépségű Bársonymalomban került sor. A székhely intézményen kívül öt társintézmény dolgozói jelezték részvételi szándékukat a megmérettetésre. A kőkúti, kálmáncsai, kéthelyi, berzencei, segesdi telephelyről száz főnél többen érkeztek, és nyolc csapatot alkotva készültek a versenyre. A gyalogtúra közel öt kilométeres útvonalán, több helyszínen játékos feladatok megoldása várt a résztvevőkre.

Párkereső, képkirakó, és mozgásos feladatsort követően, az utolsó helyszínen a menetlevelek dekorálása történt megadott eszközkészletből. Út közben minden csapat indulót írt, amit a célba érkezéskor előadtak egymásnak. Ezt követően a játékos, ügyességi sorversenyek kerültek lebonyolításra. A résztvevők lelkesen küzdöttek, az egész délelőttöt a vidámság felhőtlen percei töltötték ki. Vetélkedés közben finom ételek készültek, aminek elfogyasztását már nagyon várták az elfáradt versenyzők. A délelőtti szervezett szabadidős programok után a délután hátra lévő részét futballal, halastó körüli sétával, beszélgetéssel töltötték ki a résztvevők. Az idő észrevétlenül rohant a késő délutánig tartó vidám kikapcsolódás alatt. A résztvevők feltöltődve, elégedetten köszöntek el társaiktól, a szervezőktől. A nap emlékére, minden csapat emléklapot kapott, ezzel köszönve meg az érdeklődést, az aktív részvételt.  

 

Ez úton köszönjük a SEFAG ZRT. Lábodi Vadász-Erdészetének, hogy rendelkezésünkre bocsájtották a helyszínt, valamint a program lebonyolításában résztvevő munkatársaknak a szervező munkát, résztvevőknek az érdeklődést, bízva abban, hogy sikerül hagyományt teremtenünk.

 

                                                                      

 

 

 

                                                                                               Nemes Zita, intézményvezető